Toscane

Wat is het échte Italië? Als u deze vraag aan een doorgewinterde bezoeker aan dit Mediterrane land vraagt, is de kans groot dat hij Toscane antwoordt. Met tientallen historische steden en enkele van de meest populaire bezienswaardigheden van het land is dit met recht het hart van Italië. Een prima excuus dus voor een vakantie naar Camping Le Pianacce!

Florence
De Renaissance begon in Florence, wat goed te zien is aan de bouwwerken in de stad. De koepel van de Duomo di Santa Maria del Fiore is hier misschien wel het mooiste voorbeeld van. Bezoek ook eens de Ponte Vecchia, de Basilica di Santa Croce, de Giardino di Boboli en de Galleria dell’Academia.

Pisa
De grote attractie van Pisa is natuurlijk haar scheve toren. Maar er is nog veel meer te zien, te bezoeken en te fotograferen in deze Toscaanse stad. Andere voorbeelden van architectonische hoogstandjes zijn de Basilica di Santa Croce, de Giardino di Boboli en de Galleria dell’Academia.

Andere plaatsen en steden
Bezoek ook eens plaatsen als Volterre, Lucca en Siena. Vlakbij de camping vindt u Castagneto Carducci en natuurlijk het bijbehorende zandstrand. Reken maar dat u zich de komende vakantie niet hoeft te vervelen. Het personeel bij de receptie helpt u graag bij het organiseren van uw dagtochtjes.